<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Google – den viktigste kanalen for ditt budskap.

Avtal kartleggingssamtale Utforsk mulighetene

Den mest effektive metoden for raskt å øke din synlighet og tiltrekke deg nye kjøpere.

Søkemotorannonsering i Google sikrer deg leads og konvertering, fordi forbrukere med kjøpsintensjon finner deg når de søker etter det du tilbyr. Med Google Ads får du en enestående mulighet til å målrette markedsføringen mot de som som aktivt leter etter produktene dine – i verdens største søkemotor.

Ved siden av sosiale medier er Google den aller viktigste kanalen for å nå ut med ditt innhold til riktige målgrupper. 1,2 millioner bedrifter på verdensbasis annonserer med Google Ads.

google ads techweb

Forbrukere med kjøpsintensjon

Per i dag eksisterer det rett og slett ikke en mer målrettet og kostnadseffektiv metode enn Google Ads for raskt å oppnå synlighet og tiltrekke nye kunder.

Det som gjør søkemotorannonsering i Google så effektivt, er at forbrukerne som besøker dine digitale kanaler gjennom å klikke på en av dine Ads-annonser, allerede har et behov og er i en beslutningsfase.

Førstesideplassering i Google

98 % av kjøpere som googler, velger en bedrift som er på førstesiden i søkeresultatet.

Kampen om webtrafikken hardner for hver dag som går, og de mektige algoritmene blir stadig mer komplekse. I dag er det kun kjøp av annonsering via Google Ads som kan garantere deg førstesideplasseringer i Google.

Optimalisering av kampanjene

Gjennom skreddersydde og skalerbare Google Ads-kampanjer, samkjørt med hele vårt spekter av digitale tjenester, skaper vi økt salg og omsetning for din bedrift.

Vi tilpasser og optimaliserer dine kampanjer fortløpende – både annonser og budsjett testes og justeres til du får de resultatene du ønsker. Vi hjelper deg med å målrette annonsene mot spesifikke målgrupper.

Verktøyene vi bruker

For å måle verdien og konverteringsraten på dine kampanjer benytter vi Google Analytics. Dermed har du hele tiden 100 % kostnadskontroll og ikke minst full oversikt over hva den potensielle kunden foretar seg på din nettside etter å ha klikket på annonsen. Vi kan bruke denne dataen videre til å optimalisere annonsene dine, slik at du betaler minst mulig per klikk og får flest mulig kundekonverteringer.

Alle våre kampanjer innbefatter


01

Dedikert kontaktperson

Hos Techweb blir du tildelt en dedikert kontaktperson som personlig overvåker dine kampanjer. Din kontaktperson står alltid klar til å hjelpe deg med spørsmål eller bekymringer du måtte ha underveis.

02

Søkeordanalyse

Som sertifisert Google-partner arbeider vi direkte med Google for å sikre at hver kampanje inkluderer alle relevante søkeord for ditt segment.

03

A/B-testing

Våre sertifiserte spesialister tester jevnlig ulike annonser for å sikre at vi benytter de beste og justerer etter behov. Vårt mål er at din bedrift skal ha lavest mulig kostnad per konvertering, samtidig som vi øker klikkfrekvensen.

04

Riktige destinasjonssider

Vi analyserer destinasjonssidene og matcher dem opp med de mest aktuelle annonsene. På den måten skaper vi synergi mellom annonser besøkende klikker på, og destinasjonssidene de blir sendt til. Dette gir oss muligheten til å presentere et sammenhengende og helhetlig budskap gjennom hele kundereisen.

05

Geografisk målretting

Vi målretter kampanjer for å nå brukere i og rundt plasseringen bedriften din betjener. Dette sikrer at annonsene vises kun for brukere innenfor målområdet.

06

Månedlige rapporter

Hver måned mottar du en rapport med detaljer og resultater for alle kampanjene. Din kontaktperson forklarer hvilket arbeid som har blitt utført i løpet av den siste måneden, og går dessuten gjennom dine nøkkelindikatorer (KPI).

La oss ta en prat om Google Ads

Vurderer dere Google Ads eller trenger hjelp med å maksimere investeringen? Book et tidspunkt rett i min kalender eller benytt kontaktskjema, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi kan best kan hjelpe dere.

Knut Pedersen - Inbound marketing- og forretningsrådgiver

Knut Pedersen
Daglig leder og rådgiver

+47 93 088 164   knut@techweb.no