<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi bygger flotte, moderne nettsider på HubSpot CMS, som leverer på våre kunders mål og dine kunders behov.

Kontakt oss Fortell meg mer

En nettside i dag må gjøre mer for bedriften din enn bare å se flott ut. Den skal understøtte virksomhetens konkrete vekstmål og fungere som en 24-timers salgsmaskin. Enig?


Nettsider som informerer, engasjerer, selger
og bygger merkevare.

Nettsiden er ditt viktigste kommunikasjonsverktøy, og selve hjertet i alle dine digitale markedsføringstiltak. Nettsiden er gjerne det aller første møtet potensielle kunder får med din merkevare, og derfor er det avgjørende at den gir besøkende en god brukeropplevelse.

Design handler om mer enn bare bilder og fargebruk. God design hjelper brukeren med å utføre sine oppgaver og løse sine utfordringer på en enkel og engasjerende måte. Det tekniske skal rett og slett bare fungere.

Nettsidene vi leverer, skal fungere som din beste selger. Gjort riktig skal nettsiden din gjøre følgende for deg:

  • Gjøre deg synlig i alle faser av kundereisen
  • Appellere til potensielle kunder, både via design og innhold
  • Umiddelbart vise besøkende at dere er en god match
  • Inspirere besøkende til å be om mer informasjon
  • Holde innholdet oppdatert for gjentatte besøk
  • Konvertere besøkende til betalende kunder så effektivt som mulig
  • Formidle bedriftens personlighet og merkevare
  • Gi optimal brukeropplevelse på alle enheter

Innholdet er kanskje den vanskeligste delen av et nettsted. Det handler om gode kommunikasjonsstrategier og streng prioritering. Hvilket innhold er egentlig av verdi for den besøkende?

Vi har levert over 200 nettsider og kan hjelpe deg fra strategifasen, gjennom design/utvikling og med innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og videre markedsføring. Vår unike prosess er basert på solid erfaring og innsikt, noe som sikrer effektiv prosjektledelse og en god kundeopplevelse.

Vår design- og
utviklingsprosess:

01

Strategi

Vi går gjennom dine krav, etablerer mål for nettsiden, angir prosjektets tidslinjer og viktige milepæler, og avklarer problemene som skal løses.


02

Design

Vi presenterer et designkonsept som er beregnet for å oppnå de strategiske målene dine, som vil være basert på innhentet data og forsteålsen av virksomheten din.


03

Utvikling

Vi implementerer funksjonaliteten bestemt i de gjennomførte fasene, før vi gjennomfører intern kvalitetstesting, verifisering og ferdigstillelse av funksjonene.

04

Kvalitetssikring og lansering

Gjennomgang og løsning på eventuelle uoverensstemmelser. Kundeaksept av produktet som endelig og komplett i henhold til spesifikasjonene og lansering.

Hva er agil vekstdrevet
webdesign?

Agil vekstdrevet webdesign er en lavrisiko og strategisk måte å designe nettsiden din på. Mens tradisjonelle webdesignprosjekter innebærer lange og tunge prosjektperioder og krever en stor investering i forkant, er agil vekstdrevet webdesign en iterativ prosess med analyse, læring og forbedring som sprer ut investeringen over tid.

Nettsiden forbedres basert på validert brukerdata og ikke på synsing. Resultatet er en smidig nettside som kontinuerlig utvikles og optimaliseres for å levere på virksomhetens mål.

Ved å investere i månedlige finjusteringer og forbedringer i stedet for totalrenovering annethvert år, vil du høste jevn gevinst av nettsidens ytelse og få større avkastning på investeringen.

Kontinuerlig læring
og forbedringer

Vår tilnærming er basert på ett prinsipp: Digital markedsføring som drives av data og omfavner endring, lykkes aller best.

Ved hjelp av programvare som Hotjar og HubSpot gjør vi validerte valg basert på innsamlet data fra nettsidens brukere. Gjennom kontinuerlige forbedringer øker vi konverteringer, forbedrer brukeropplevelsen og tilpasser nettsiden til brukerne. Dette resulterer i en nettside som kan nå sitt ytterste potensial og faktisk levere på virksomhetens mål.

Vår prosess starter alltid med brukeren i tankene, og gjennom strategisk design leverer vi nettsider som konverterer, gir verdi til besøkende og vokser med din virksomhet i takt med at forretningsstrategiene dine utvikler seg.Slik ser prosessen ut

01

Strategi

Vi gjennomgår dine krav, angir mål for nettsiden, diskuterer prosjektets tidslinjer og viktige milepæler, og etablerer forståelse for problemene som skal løses.

02

Design

Basert på innhentet data og forståelsen av virksomheten din, legger vi frem et designkonsept beregnet på å oppnå dine strategiske forretningsmål.

03

Utvikling

Våre spesialiserte HubSpot-utviklere realiserer konseptet i form av en strategisk launchpad-nettside..

04

Lansering

Etter omfattende brukertesting, analyse og læring blir nettsiden din lansert og underlagt kontinuerlig overvåking.

05

Kontinuerlig læring og forbedringer

Når launchpad-nettsiden er live, gjør vi kontinuerlige iterasjoner og forbedringer basert på løpende brukertesting og konverteringsanalyse. Resultatet på slutten av ditt vekstdrevne designprogram er en optimalisert nettside som gir varige resultater, diktert av de besøkende og ikke av subjektive preferanser eller antagelser.

Utvalgte nettsider vi har laget

Ønsker du en uforpliktende prat om nettsider?

På tide med en ny eller bedre web? Book et tidspunkt rett i min kalender eller benytt kontaktskjema, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi kan gjøre nettsiden til din beste selger.

Knut Pedersen - Inbound marketing- og forretningsrådgiver

Knut Pedersen
CEO / senior forretningsrådgiver

+47 93 088 164   knut@techweb.no

Fyll ut skjema for å lære mer om nettsider

Vi tror disse artiklene
passer for deg.