<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vårt dataingeniør-team vet å bygge bærekraftige digitale løsninger

Kontakt oss Fortell meg mer

Er du på jakt etter en leverandør som kan programmere webløsninger fra bunn av? Da har du kommet til rett sted. Våre dataingeniører har svært høy kompetanse og mange prosjekter bak seg.


Et univers av
HubSpot-teknologi

Vi har valgt ut vår teknologi og våre verktøy med omhu. Støtteverktøyene har én ting til felles: De er integrert med HubSpot

Vi bistår deg med å skape et komplett og sømløst digitalt forretningslandskap som sikrer optimal innsikt, samarbeid og effektivitet.

HubSpot software

HubSpot

HubSpot gir deg alle verktøy du behøver for å lykkes med din inbound marketing. Du kan holde orden på alle digitale markedsføringsaktiviteter, gruppere dem etter kampanje og ikke minst få god ROI gjennom hele kjøpstrakten.

PandaDoc software

PandaDoc

Vi er Norges eneste PandaDoc-partner. Vi hjelper deg med å effektivisere måten teamet oppretter, sender og sporer salgsdokumenter på, slik at du kan lukke flere avtaler, raskere.

Vainu software

Vainu

Identifiser de beste prospektene for din bedrift fra en database med over 108 millioner selskaper, beriket med åpen data og AI. Vi samarbeider tett med Vainu, som ofte blir en naturlig del av våre løsninger for inbound sales enablement.

Shopfiy software

Shopify

Gjennom en årrekke har vi hjulpet alt fra oppstartsbedrifter til etablerte giganter med e-handel. Vi har valgt å spesialisere oss på Shopify, som er en skybasert netthandelsplattform med hypermoderne funksjonalitet. Over 600 000 bedrifter benytter Shopify i dag.

Databox software

Databox

Alle som jobber med markedsføring og salg vet hvor viktig det er med innsikt og data. Databox samler alle dine datakilder sammen til en eller flere oversiktlige digitale dashbords.

Sømløse
HubSpot-integrasjoner

Våre dataingeniører bistår deg gjerne med å få dine IT-systemer til å snakke sammen.

Sømløshet handler om å fjerne friksjon fra dine kunders kjøpsreise. Det handler om å få de på salg, marked og kundeservice til å jobbe effektivt sammen. Integrasjoner kan bistå med å sikre god data- og arbeidsflyt ved å knytte sammen de ulike IT-systemene. Noe som igjen reduserer kostnadene og øker effektiviteten i bedriften.

Vi sikrer sømløs integrasjon av programvaren med ERP, CRM, ECM eller andre forretningssystemer. Vi har allerede laget flere integrasjoner med HubSpot CRM. Eks. på dette er:

 • 24SevenOffice
 • Landax
 • HeltHjem
 • SuperOffice
 • Visma.net
 • Visma Global (kommer)
 • Microsoft Dynamics (kommer)


Skreddersydde
webapplikasjoner

Vi leverer skreddersydde webapplikasjoner for deg og din bedrift. Våre webapplikasjoner benytter helt fersk teknologi, og vi er opptatt av å levere brukervennlige løsninger.

Vi har lang erfaring i å utvikle løsninger som fungerer, ofte bedre enn oppdragsgiverne hadde sett for seg i utgangspunktet. Vi kan blant annet bistå dere med:

 • Webbaserte software-løsninger
 • Intranett
 • Mobile applikasjoner
 • Nettbutikk og e-handelsløsninger

La oss ta en prat om din idé

Har du planer om å utvikle noe utenom det vanlige? Book et tidspunkt rett i min kalender eller benytt kontaktskjema, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi kan best kan hjelpe dere.


Knut Pedersen
CEO / senior forretningsrådgiver

+47 93 088 164   knut@techweb.no