<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vil du være med på laget?

Se mulighetene

Er du en hardtarbeidende, talentfull person som kan tilpasse seg forandringer? Hva med å bli utfordret til å være en del av noe større? Hvis ja, bør du søke!

Ledige stillinger

Frontend/UX designer

Tiltredelse: Snarest

Avdeling: Sarpsborg

I Techweb setter vi de ansatte i sentrum,
vi tror nemlig at det er nøkkelen til vekst,
både for oss og våre kunder.

01

Påvirkningskraft

Som en del av vårt team får du mulighet til å bidra til selskapets utvikling. På ukentlige møter får du presentere dine innspill og ideer.

02

Gratis helseforsikring

Vi er opptatt av at våre ansatte skal ha fordeler også når de ikke er på jobb. Jobber du for Techweb, har du en helseforsikring som dekker alt, hele døgnet.

03

Personlig utvikling

Vi ønsker ikke folk som tror de er verdensmestere, men de som ønsker å bli det. Vi lærer av hverandre, og det er satt av tid og budsjett til personlig utvikling.

04

God helse

En god helse er avgjørende for å prestere optimalt. Hos oss får du et budsjett du kan allokere selv, til helsefremmende aktiviteter.

05

Fleksibel arbeidstid

Vi har kjernetid mellom 09.00 og 15.00, så du styrer om du vil sove lenge, eller om du vil stå opp tidlig. I tillegg kan du jobbe hjemmefra én dag i uken.

06

Gøy på jobben

Å ha det gøy på jobben er noe vi tar på alvor. Det skaper nemlig et samhold som motiverer hver enkelt medarbeider til å yte maks for å skape vekst i bedriften.

Våre kjerneverdier.

Dedikerte

Vi gjør ikke ting halvveis, og vi får ting gjort. Vi tar ansvaret for å levere kvalitetsresultater, og vi oppnår det konsekvent. Enhver kunde er viktig for oss fordi vår suksess måles direkte etter suksessen til våre kunder.

Nytenkende

Innovate or die. Et begrep som sitter dypt i oss. Vi er ikke redd for å «feile», vi tror på å ta risiko, og vi streber etter å være problemløsere i alt vi gjør. Vi mener det er greit å gjøre feil, men uakseptabelt å ikke lære av dem.

Adaptive

Vi tilpasser oss enhver utfordring som kommer vår vei, og vi er alltid klare til å lære oss nye ferdigheter og teknologier. Vi er åpne for forslag og tar all konstruktiv tilbakemelding på alvor.

Resultat-drevene

Når våre kunder vokser, vokser vi med dem. Det vi gjør, gjør vi fordi det med sikkerhet vil skape resultater. Vi setter mål som virker urealistiske for andre. Disse målene tvinger oss til å strekke oss lenger og komme med bedre løsninger.

Vår kultur:
lidenskapelig arbeid, seriøs moro.