<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digital annonsering handler om å treffe de riktige menneskene, til rett tid og i rett plattform

Avtal kartleggingssamtale Utforsk mulighetene

La oss hjelpe deg finne en effektiv vei til alle de ukjente som trenger dine produkter/tjenester.

google ads techweb

Annonsering i Google

98 % av kjøpere som googler, velger en bedrift som er på førstesiden i søkeresultatet. Per i dag eksisterer det rett og slett ikke en mer målrettet og kostnadseffektiv metode enn Google Ads for raskt å oppnå synlighet og tiltrekke nye kunder. Søkemotorannonsering i Google sikrer deg leads og konvertering, fordi forbrukere med kjøpsintensjon finner deg når de søker etter det du tilbyr.

Det som gjør søkemotorannonsering i Google så effektivt, er at forbrukerne som besøker dine digitale kanaler gjennom å klikke på en av dine Ads-annonser, allerede har et behov og er i en beslutningsfase.

Annonsering på Facebook og Instagram

Med Facebook-annonsering kan vi målrette budskap mot et veldig spisset publikum, når og hvor ofte vi ønsker.

Vi hjelper deg med alt i fra budskap til rapportering.

Annonsering på LinkedIn

Nå de rette kundene på verdens største faglige nettverk. Over 675 mill. fagfolk er nå på LinkedIn. Vi hjelper deg med målrettet kampanjer mot disse. Vi kan målrette etter jobbtittel, funksjon, bransje m.m.

Hvorvidt målet er leads, merkevarebevissthet eller antall deltagere, kan vi hjelpe deg.

Optimalisering av kampanjene

Vi tilpasser og optimaliserer dine kampanjer fortløpende – både annonser og budsjett testes og justeres til du får de resultatene du ønsker. Vi hjelper deg med å målrette annonsene mot spesifikke målgrupper.

Verktøyene vi bruker

For å måle verdien og konverteringsraten på dine kampanjer benytter vi Google Analytics. Dermed har du hele tiden 100 % kostnadskontroll og ikke minst full oversikt over hva den potensielle kunden foretar seg på din nettside etter å ha klikket på annonsen. Vi kan bruke denne dataen videre til å optimalisere annonsene dine, slik at du betaler minst mulig per klikk og får flest mulig kundekonverteringer.

Alle våre kampanjer innbefatter


01

Dedikert kontaktperson

Hos Techweb blir du tildelt en dedikert kontaktperson som personlig overvåker dine kampanjer. Din kontaktperson står alltid klar til å hjelpe deg med spørsmål eller bekymringer du måtte ha underveis.

02

Søkeordanalyse (for Google Ads)

Som sertifisert Google-partner arbeider vi direkte med Google for å sikre at hver kampanje inkluderer alle relevante søkeord for ditt segment.

03

A/B-testing

Våre sertifiserte spesialister tester jevnlig ulike annonser for å sikre at vi benytter de beste og justerer etter behov. Vårt mål er at din bedrift skal ha lavest mulig kostnad per konvertering, samtidig som vi øker klikkfrekvensen.

04

Optimale destinasjonssider

Vi analyserer destinasjonssidene og matcher dem opp med de mest aktuelle annonsene. På den måten skaper vi synergi mellom annonser besøkende klikker på, og destinasjonssidene de blir sendt til. Dette gir oss muligheten til å presentere et sammenhengende og helhetlig budskap gjennom hele kundereisen.

05

Geografisk målretting

Vi målretter kampanjer for å nå brukere i og rundt plasseringen bedriften din betjener. Dette sikrer at annonsene vises kun for brukere innenfor målområdet.

06

Månedlige rapporter

Hver måned mottar du en rapport med detaljer og resultater for alle kampanjene. Din kontaktperson forklarer hvilket arbeid som har blitt utført i løpet av den siste måneden, og går dessuten gjennom dine nøkkelindikatorer (KPI).

La oss ta en prat om digital annonsering

Vurderer dere digital annonsering eller trenger hjelp med å maksimere investeringen? Book et tidspunkt rett i min kalender eller benytt kontaktskjema, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi kan best kan hjelpe dere.

Knut Pedersen - Inbound marketing- og forretningsrådgiver

Knut Pedersen
Daglig leder og rådgiver

+47 93 088 164   knut@techweb.no