<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=50306&amp;fmt=gif">
Hvorfor velge Techweb

Vi er ikke som alle andre digitalbyråer, vi lover

Slik får vi bedriften din til å vokse

1. Vi ligger i forkant

Vi mener at digital markedsføring må handle om langt mer enn bare å reagere på hvilke søkealgoritmer som til enhver tid er i skuddet. Når vi hjelper din bedrift med å ta en sterkere posisjon digitalt, gjør vi det fordi vi leverer markedsføring som gjør seg fortjent til forbrukerinteressen istedenfor å kjøpe den. Da kan du senke skuldrene og se på at trafikken øker og leadene strømmer inn, uten at du må følge med på alle forbigående moteluner på nett.

Verdien for din bedrift: Vi ligger alltid et skritt foran i en forbrukervirkelighet og web-bransje som hele tiden er i rask endring. Derfor kan vi levere strategier og markedstiltak som gir deg konkurransefortrinnet du trenger for å oppnå dine unike vekstmål.

2. Vi er en forlengelse av din bedrift

I Techweb setter vi kunden i sentrum – alltid. Vi blir en hands-on del av din organisasjon, og ikke en diffus tjenesteleverandør ute på sidelinjen. Det er flere ting vi gjør for å skape den tette dialogen som maksimerer resultatene dine. Blant annet ett ukentlig møte, hvor vi ser på status for prosjektet og diskuterer videre strategi.

Verdien for din bedrift: Vår lynkjappe responstid og ærlige råd gir deg resultater raskere.

3. Vi har kortere og raskere arbeidsprosesser

Vi har alt in-house – fra design og utvikling til strategiplanlegging, innholdsproduksjon og sosiale medier. Som kunde må du ikke forholde deg til trege, hierarkiske beslutningsprosesser som potensielt legger hindringer i veien for resultatene.

Verdien for din bedrift: Du får en samarbeidspartner med lynkjapp responstid, og som kunde blir du ALLTID prioritert. Derfor kommer resultatene raskere.

4. Vi er partner-sertifisert på HubSpot

HubSpot er en markedsledende og komplett plattform for digital markedsføring. Når du samarbeider med et byrå som kjenner programvaren ut og inn, gjør du salgsapparatet ditt langt mer effektivt og forkorter dermed salgssyklusen. Resultatene kommer raskere.

Verdien for din bedrift: Med HubSpot får du en fullverdig verktøykasse for alle dine digitale markedsføringsaktiviteter – og som HubSpot-eksperter sørger vi for at du får mest mulig at av markedsføringen din.

5. Vi leverer digitale tjenester for kunder som forventer mer

Kjernen i enhver digital markedsplan er å møte forbrukerne med riktig innhold, på riktig arena, til riktig tid. For å skape innhold som virkelig treffer målgruppen din, trenger du en samarbeidspartner som vet hvor viktig det er å opparbeide seg den nødvendige forståelsen av produktene og tjenestene du tilbyr.

Derfor har vi et trangt nåløye når vi rekrutterer nye talenter. Vårt team er en miks av gründere, teknohoder og råtalenter som brenner for at din bedrift skal oppnå sitt høyeste digitale vekstpotensial.

Verdien for din bedrift: Du får bransjeledende ekspertise på digital markedsføring som gir deg målbare resultater og bærekraftig vekst.

6. Vi knytter alt sammen til en helhet

Vi ser dine kunders kjøpsreise i et helhetlig perspektiv. Mange byråer kan bistå deg med enkeltkomponenter i inbound-metodikken, som for eksempel innlegg til bedriftsbloggen. Men de har ikke nødvendigvis grunnforståelsen som trengs for å se hvordan denne ene delen passer inn i resten av kundereisen. Dermed kan det godt være at de gjør en kjempejobb med den tjenesten, uten å gi deg synlige resultater – fordi de ikke tar hensyn til resten av markedstrakten.

Verdien for din bedrift: Vi leverer ingen løsninger som ikke er målbare og en del av en større strategi i digitale kanaler. Det betyr at ingen av våre eller dine markedsressurser og -tiltak blir bortkastet.