<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi er ikke som alle andre digitalbyråer, vi lover

Kontakt oss Fortell meg mer

Slik får vi bedriften din til å vokse

1. Vi selger resultater

Vi selger resultater - ikke timer, prosjekter eller prosesser. Alle våre tjenester har derfor fastpris, noe som gir deg forutsigbarhet og trygghet i din investering. Vi er opptatt av tre ting; senke dine faste kostnader, senke din risiko, og øke dine resultater.

2. Vi er en forlengelse av din bedrift

Vår forretningsmodell er enkel. Til prisen av 1-2 ansatte, får dere leie et dedikert team med nøye utvalgte fagspesialiseter som sammarbeider svært tett med dere. Vi blir en hands-on del av din organisasjon, og ikke en diffus tjenesteleverandør ute på sidelinjen. Det erstatter behovet for en stor intern markedsavdeling som gir mindre risiko mtp. sykefravær, permisjon osv.

3. Vi har kortere og raskere arbeidsprosesser

Vi har alt in-house – fra design og utvikling til strategiplanlegging, innholdsproduksjon og sosiale medier. Som kunde må du ikke forholde deg til trege, hierarkiske beslutningsprosesser som potensielt legger hindringer i veien for resultatene.

4. Vi jobber kun med HubSpot

Det er mange som sier de kan HubSpot, men de fleste byråene har HubSpot som en tilleggstjeneste. For oss er HubSpot alt vi gjør, og alle våre ansatte jobber daglig med å implementere og utnytte kraften i HubSpot for flere av nordens ledende teknologiselskaper. Vi er partner-sertifisert og har platinumstatus hos HubSpot, og har norges bredeste HubSpot-erfaring.

5. Vi har tilpasset inbound-metodikken til norsk forretningsvirkelighet

Inbound marketing gjort riktig er særdeles effektivt. Men, i et lite land med mange små markeder og få mennesker, kan man ikke lene seg utelukkende på organisk trafikk og vente på at kunden skal komme stormende inn døren. I Techweb er vi opptatt av å benytte inbound som strategi for å forbedre allerde gode salgsprosesser. Det handler om å skape den beste kundeopplevelsen, og være hjelpende i alle faser av kundereisen. Godt innhold som svarer på potensielle kunders spørsmål, er en effektiv måte å sikre dette på, og godt innhold kan spres gjennom betalte kanaler for å treffe flere, raskere, og mer effektivt.

6. Vi leverer digitale tjenester for kunder som forventer mer

Kjernen i enhver digital markedsplan er å møte forbrukerne med riktig innhold, på riktig arena, til riktig tid. For å skape innhold som virkelig treffer målgruppen din, trenger du en samarbeidspartner som vet hvor viktig det er å opparbeide seg den nødvendige forståelsen av produktene og tjenestene du tilbyr.

Derfor har vi et trangt nåløye når vi rekrutterer nye talenter. Vårt team er en miks av gründere, teknohoder og råtalenter som brenner for at din bedrift skal oppnå sitt høyeste digitale vekstpotensial.

7. Vi knytter alt sammen til en helhet

Vi ser dine kunders kjøpsreise i et helhetlig perspektiv. Mange byråer kan bistå deg med enkeltkomponenter i inbound-metodikken, som for eksempel innlegg til bedriftsbloggen. Men de har ikke nødvendigvis grunnforståelsen som trengs for å se hvordan denne ene delen passer inn i resten av kundereisen. Dermed kan det godt være at de gjør en kjempejobb med den tjenesten, uten å gi deg synlige resultater – fordi de ikke tar hensyn til resten av markedstrakten.