<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi hjelper teknologiselskaper med å skape vekst med inbound og HubSpot.

Fortell meg mer

Har du noen gang stilt deg ett eller flere av følgende spørsmål:

  • Hvordan får jeg flere relevante besøk til nettsiden min?
  • Hva må jeg gjøre for å få flere henvendelser og varme leads?
  • Kan jeg bevise ROI på markedsføringen?
  • Hvordan får jeg markeds- og salgsavdelingen til å jobbe sammen?
  • Hvilke digitale systemer skal jeg satse på?
  • Hvordan lager jeg en god digital markedsstrategi?
Da har du kommet på RETT plass!

Å skape lønnsom vekst i en verden med så høy endringstakt og rivende teknologiutvikling er ikke bare enkelt. Det er så mange veier å gå, og konkurransen blir stadig større. Det kan virke frustrerende og til tider umulig å vite hva du skal gjøre videre. Techweb har gjennom flere år utviklet en metodikk som har hjulpet mange norske og internasjonale selskaper med å tilpasse seg og utnytte de digitale mulighetene som faktisk finnes i dag.

Vi tror på at digital markedsføring som drives av data og omfavner endring, lykkes aller best.

Vår misjon.

Vi utfordrer hvordan ambisiøse selskaper skaper vekst. Gjennom å utnytte de mest verdiskapende strategiene for datadrevet markedsføring, salg og kundeopplevelse, skaper vi målbare resultater, som i sum gir kundene våre vinnende konkurransefortrinn.

Vi er en solid vekstpartner

I 2014 grunnla vi Techweb som et tradisjonelt webbyrå og jobbet med webteknologi, digital markedsføring og design. Da vi senere oppdaget HubSpot og inbound-metodikken, gikk vi "all-in" og har ikke sett oss tilbake siden. I dag er vi anerkjent som en Platinum HubSpot-partner og jobber med kunder over hele verden. I kraft av vår unike forståelse for teknologi og spisskompetanse på inbound-universet får vi våre kunder til å vokse – effektivt og lønnsomt.

Vår forretningsmodell er enkel. Til prisen av 1-2 ansatte, får dere et helt team med nøye utvalgte fagspesialiseter som sammarbeider svært tett med dere.

Vår filosofi er at digital markedsføring som drives av data og omfavner endring, lykkes aller best. Derfor har vi en vitenskapelig tilnærming til hvordan vi jobber. Vi verdsetter det kreative, men lar skarpe data avgjøre.

Tar du vekst i din bedrift på alvor, blir vi et uslåelig team sammen. Vi elsker å samarbeide med bedrifter som deler vår higen etter hele tiden å bli bedre og levere kvalitet i alle ledd.

Vårt DNA.

01

Vi er besatt av vekst

Vekst for våre kunder, for selskapet og for oss som individer. Vi har et mål om at når vi drar hjem for dagen, skal vi alltid ha blitt litt bedre enn når vi kom.

02

Vi pakker det ikke inn

Selv når det kan være litt smertefullt å høre, gir vi deg alltid ærlige og velinformerte strategiske råd. Vi er mer opptatte av å finne ut hva som er sant enn å bekrefte våre egne syn på ting.

03

Vi gjør ikke ting halvveis

Som en forlengelse av din bedrift strekker vi oss til det ytterste for å hjelpe deg med å skape en uforglemmelig opplevelse for deg og dine kunder.

04

Vi skal ligge i forkant

Vi tilegner oss kontinuerlig ny fagkunnskap og spisser vår kompetanse, for hele tiden å ligge et skritt foran. Kunnskapen deler vi med deg, slik at vi bygger felles forståelse og sammen kan skape de beste resultatene.

05

Vi får ting gjort

Vi tar eierskap i alt vi gjør, og opererer som om vi er medeiere i bedriften til hver eneste kunde. Vi er uromantiske og mest opptatt av data, ikke personlige preferanser.

06

Vi erkjenner at livet er kort

Å ha det gøy på jobben derfor noe vi tar på alvor. Det skaper nemlig et samhold som motiverer hver enkelt medarbeider til å yte maks for å skape vekst i din bedrift.

Våre kjerneverdier.

Dedikerte

Vi gjør ikke ting halvveis, og vi får ting gjort. Vi tar ansvaret for å levere kvalitetsresultater, og vi oppnår det konsekvent. Enhver kunde er viktig for oss fordi vår suksess måles direkte etter suksessen til våre kunder.

Nyskapende

Innovate or die. Et begrep som sitter dypt i oss. Vi er ikke redd for å «feile», vi tror på å ta risiko, og vi streber etter å være problemløsere i alt vi gjør. Vi mener det er greit å gjøre feil, men uakseptabelt å ikke lære av dem.

Adaptive

Vi tilpasser oss enhver utfordring som kommer vår vei, og vi er alltid klare til å lære oss nye ferdigheter og teknologier. Vi er åpne for forslag og tar all konstruktiv tilbakemelding på alvor.

Resultat-drevene

Når våre kunder vokser, vokser vi med dem. Det vi gjør, gjør vi fordi det med sikkerhet vil skape resultater. Vi setter mål som virker urealistiske for andre. Disse målene tvinger oss til å strekke oss lenger og komme med bedre løsninger.

Jobb i Techweb

Vil du være med på laget?

Se våre ledige stillinger

Hils på teamet som driver
dine digitale resultater.
Knut Idar Pedersen
Christoffer Åsheim
David Aleksandersen
Rolf Klaudiussen
Thomas Staal
Michael Paulsen
Mats Ladehaug
Vigdis Wisur
Lena Ramberg
Joachim Strand
Espen Ådland
Jens Andresen