<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Vi satser lokalt!

avisa.png

Vi i Techweb gikk ut i media med en oppfordring til lokale bedrifter. Oppfordringen gikk ut på at firmaene må se mulighetene og fordelene en moderne nettside har å tilby. Det handler ikke bare om å skaffe seg nye kunder hele tiden, men også ha et godt servicetilbud til eksisterende kunder. En god nettside med tydelig innhold i form av kontaktinformasjon og kontaktskjema tilbyr nettopp dette. Vi ønsker å bringe bedrifter inn i 2014. Med dette mener vi at nettsidene må være tilpasset mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett. Hele 40 % av all internett-trafikk kommer fra nettopp slike enheter. Med andre ord mange potensielle kunder, og det er viktig å ha et tilbud for alle.

Legger ved nyhetsartikkelen som bilde. 

Bilde av Knut Pedersen
Skrevet av Knut Pedersen
For uten om å være utdannet dataingeniør og inbound sertifisert, er Knut gründer og daglig leder i Techweb. Han er barnefødt optimist og har alltid en positiv tilnærming til menneskene rundt seg. I Techweb hjelper han kundene med digital strategi, design og forretningsrådgiving.

Du er kanskje også interessert i: