<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Techweb er nå HubSpot Platinum Partner

Techweb ble i mai 2018 HubSpot Platinum Partner, som betyr at vi er blant de 4 % beste HubSpot-partnerne i verden.

Å bli HubSpot Platium Partner er en naturlig konsekvens av vår satsing og vårt mål om å bli Nordens ledende leverandør av inbound marketing-tjenester. For oss handler det ikke om å være størst, men om å jobbe målbevisst med kompetanseutvikling og sertifisering – for hele tiden å ligge i forkant av høy endringstakt og rivende teknologiutvikling.

Vi har vært HubSpot-partner siden mai 2016, og vi jobber svært tett med HubSpot. Så tett at vi faktisk har ansatt han som tidligere var en av våre kontaktpunkter i HubSpot, Andreas Kongstad, som nå jobber som CSO i Techweb.

Hva innebærer det å være HubSpot Platium Partner?

For å sette det i kontekst: Totalt er det over 3000 HubSpot-partnere, og av disse er det om lag 120 Platium Partnere på verdensbasis.

I HubSpots partner-program er det fem nivåer, her vist i synkende rekkefølge:

  • Diamond Partner
  • Platinum Partner
  • Gold Partner
  • Silver Partner
  • Partner

For å bli Platinum Partner må vi kunne vise til blant annet dokumenterbar kompetanse på inbound marketing og HubSpot. Et annet kriterium er hvor mange kunder vi aktivt jobber med.

HubSpot har et omfattende sertifiseringsprogram, og for å bli partner må både byrået som helhet og ansatte kvalifiseres gjennom HubSpot-sertifiseringer. Flere av sertifiseringene må fornyes hvert år.

Hva betyr det for deg?

Som Platinum Partner får vi muligheten til å jobbe enda tettere med HubSpot. Techweb er allerede godkjent alfa-tester, og vi jobber aktivt med HubSpot for å forbedre deres produkter ytterligere.

Dette gir oss innsikt i hva som kommer av nye HubSpot-produkter og oppdateringer, noe som igjen gjør at våre kunder alltid ligger et steg foran.

 New Call-to-action

Bilde av Knut Pedersen
Skrevet av Knut Pedersen
For uten om å være utdannet dataingeniør og inbound sertifisert, er Knut gründer og daglig leder i Techweb. Han er barnefødt optimist og har alltid en positiv tilnærming til menneskene rundt seg. I Techweb hjelper han kundene med digital strategi, design og forretningsrådgiving.

Du er kanskje også interessert i: