<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hvor mye av telefonen din er faktisk skjerm?

smart_phones.png


En ny infographic lagt ut på Twitter av @somospostpc viser hvor mye skjermen utgjør på dagens smarttelefoner, med LG G2 ledende pakken. LGs flaggskip har en skjerm som tar opp 75,7 % av telefonens forside, en prosentandel selskapet promotert tungt under avdukingen av flaggskipet. Det interessante er at fire av de 10 enhetene i Infographic tilhører LG, inkludert G2, G Pro, Nexus 5, og Optimus G.

Android troner over Windows

I tillegg til Android smarttelefoner er det også to Windows Phone-telefoner i topp 10, mens iOS-enheter som iPhone 5S og iPhone 5 ikke engang klatret opp blant de 20 beste.

Samtidig viser Infographic hvor mye rammer har krympet i løpet av årene. Ved ganske enkelt å følge en familie av telefoner, som for eksempel Samsungs Galaxy S, kan man lett legge merke til hvordan Samsung har økt visning av skjerm på sitt flaggskip, mens de krymper rammen – den første Galaxy S-skjermen sto for 55,7 % av telefonens frontside, mens skjermen til Galaxy S4 tok opp 72,1 % av telefonen.

Det ryktes at i de kommende månedene vil flere produsenter innføre enheter som vil ha enda slankere rammer, inkludert Xperia Z2, LG G Pro 2, Galaxy S5, og til og med iPhone 6.

Under ser du en full oversikt fra infographicen.

slim-bezel-smartphone-infographic-full.jpg

(Via bgr.com)

Bilde av Knut Pedersen
Skrevet av Knut Pedersen
For uten om å være utdannet dataingeniør og inbound sertifisert, er Knut gründer og daglig leder i Techweb. Han er barnefødt optimist og har alltid en positiv tilnærming til menneskene rundt seg. I Techweb hjelper han kundene med digital strategi, design og forretningsrådgiving.

Du er kanskje også interessert i: