<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Glassfagkjeden Pilkington velger Techweb som sitt nye webbyrå

glassfagkjeden-velger-techweb.jpg

Glassfagkjeden Pilkington er en landsdekkende kjede av glassmestere, med totalt ca. femti medlemmer. Markedsføring og drift av kjeden styres av Pilkington, en av verdens ledende glassprodusenter. Medlemmene er selvstendige bedrifter samlet i et nettverk, som drar nytte av merkenavnet til Pilkington. Glassfagkjeden ønsker å styrke sin digitale tilstedeværelse i 2015 og velger derfor Techweb AS som sitt nye webbyrå. 

Skreddersydd løsning

En av våre oppgaver er å utvikle et skreddersydd publiseringsverktøy, slik at Glassfagkjeden kan oppdatere hovedsiden og medlemssider fra ett og samme brukergrensesnitt. Design og brukervennlighet skreddersys i tråd med dagens normer og trender. Med fokus på tilrettelegging for mobile enheter samt kravene til universell utforming, vil dette være med på å forsterke merkevareidentiteten til Glassfagkjeden og deres medlemmer. 

Samarbeid

Vi ser frem til å samarbeide med Glassfagkjeden og deres medlemmer i året som kommer. Techweb AS er et firma i sterk vekst med økende oppdragsmengde og flyttet nylig inn i Kunnskapsparken i Østfold, hvor vi skal utvikle nye innovative løsninger i samarbeid med noen av landets fremste bedrifter.

Bilde av Knut Pedersen
Skrevet av Knut Pedersen
For uten om å være utdannet dataingeniør og inbound sertifisert, er Knut gründer og daglig leder i Techweb. Han er barnefødt optimist og har alltid en positiv tilnærming til menneskene rundt seg. I Techweb hjelper han kundene med digital strategi, design og forretningsrådgiving.

Du er kanskje også interessert i: