<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
En ny modell for webdesign

Som barnefødt optimist er det ikke hver dag jeg er så i fyr og flamme som når jeg får skrive om en revolusjonerende tilnærming til utvikling av nettsider.

I de senere år har jeg sett at tradisjonell nettsidedesign som metodikk blir mer og mer akterutseilt. Altfor mange bedrifter holder seg med avdankede nettsider, fordi en full overhaling på nett er et ork. De kaster bort tid og ressurser på nettsiden sin, uten at de er klar over det.

I Techweb lever og ånder vi for inbound marketing og vekstdrevet webdesign. Vi har utviklet dusinvis av nettsider, eller som vi liker å kalle dem – salgsmaskiner. Denne hands-on erfaringen har gitt oss følgende lærdom: Det meste vi i dag mener å vite om det å utvikle nettsider, er feil.

Det er på høy tid å sette spørsmålstegn ved vedtatte sannheter omkring tradisjonell nettsidedesign. Standardmodellen for å utvikle og vedlikeholde nettsider er proppfull av systemrisiko og koster bedriften din tid, penger og muligheter.

Det finnes nemlig en bedre fremgangsmåte. Vekstdrevet webdesign er metodikken vi nå anbefaler til våre kunder, og den vi selv bruker for å holde vår egen nettside på hugget.

Les e-boken vår om vekstdrevet webdesign og lær mer om hvorfor tradisjonell nettsidedesign ikke lenger leverer, og hvorfor vekstdrevet webdesign er rette veien å gå for fremtidsrettede bedrifter.

Gratis e-bok: Vekstdrevet webdesign

 

Bilde av Knut Pedersen
Skrevet av Knut Pedersen
For uten om å være utdannet dataingeniør og inbound sertifisert, er Knut gründer og daglig leder i Techweb. Han er barnefødt optimist og har alltid en positiv tilnærming til menneskene rundt seg. I Techweb hjelper han kundene med digital strategi, design og forretningsrådgiving.

Du er kanskje også interessert i: